Гласувайте! Ниската избирателна активност и едни поредни избори няма да

...
 Гласувайте! Ниската избирателна активност и едни поредни избори няма да
Коментари Харесай

Веска Ненчева и Иван Иванов: Правителство трябва да има и БСП ще е гарантът за социална политика

 Избори 2022

 

„ Гласувайте! Ниската изборна интензивност и едни следващи избори няма да произведат нищо положително за страната, нито ще разрешат да се работи в поддръжка на хората по този начин, както работихме през тези 7 месеца на постоянното държавно управление. “

Това обявиха на среща с хората в Сопот лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за Пловдив-област Веска Ненчева и някогашният шеф на ВМЗ-Сопот и претендент за депутат в регионалната листа на социалистите Иван Иванов.

„ Независимо от късото време и макар комплицираната конюнктура и рецесиите, успяхме да се оправим. Справихме се, тъй като бяхме готови като партия – и със мощен обществен пакет от ограничения, и с решения за развиване на стопанската система и повишение на приходите “, съобщи Веска Ненчева. Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия е съумяла да наложи в цялостни обороти своите политики, измежду които за възрастните хора - с нарастването на пенсиите и за младите фамилии - с увеличение на майчинството през втората година и обезпечаването на безвъзмездни детски градини.

„ Изключително значимо е Българска социалистическа партия да продължи да взе участие в ръководството на страната, тъй като в най-силна степен това е партията, която отстоява и води война за обществените придобивки на хората. А те през днешния ден са витално нужни, с цел да се помогне действително на хората в изискванията на толкоз рецесии “, уточни някогашният шеф на ВМЗ Иван Иванов.

В диалога си с хората в Сопот той акцентира, че за него най-важното нещо във ВМЗ са служащите – те би трябвало да имат положителни условия на труд и почтено възнаграждение. „ Във ВМЗ показахме, че страната може да бъде добър собственик – разбиране, което Българска социалистическа партия отстоява от години. Повишихме производството, увеличихме възнагражденията, предприехме действителни дейности за възстановяване изискванията на труд “, уточни Иван Иванов.

Веска Ненчева и Иван Иванов благодариха за поддръжката и показаха убеденост в положителния резултат на Българска социалистическа партия като единствената партия, осъществила мощните обществени политики в поддръжка на хората през последните месеци.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР